Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

zaterdag 20 oktober 2012

Zaterdag 20 oktober South Newport 76km

Beste allemaal,

Vandaag door de 2000km grens gegaan en tevens een van mijn laatste ritjes erop zitten.
Weer door de groene tunnel gereden en aangekomen bij een hostfamilie in South Townsend, een piepklein plaatsje ten zuiden van Savannah. Omdat ik nauwelijks weet wat te fotograferen, is het onderwerp van vandaag de opschriften van de borden die voor de vele kerke staan waar ik langs kom, soms zijn het hele wervende teksten, je zult dit in Nederland niet gauw tegenkomen.







Dan ben ik ook nog even naar het kleinste kerkje van Amerika geweest, in Nederland zouden we dit een kapelletje noemen, maar het moet gezegd worden, het is helemaal ingericht als kerk.


Mijn hosts wonen een stukje van de weg af, in een mooie blokhut, ik slaap in de trailer een prima slaapplek. Morgen verder naar Savannah. Verder heb ik mijn album ook weer geactualiseerd.

Greetz,

Gerrit

1 opmerking:

Rens zei

Mooi hoor, behoorlijk gelovig daar! Geniet van je laatste stukje fietsen.

Grt. Rens en Anoek