Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

maandag 15 oktober 2012

Richland, Georgia Maandag 15 Oktober 110km

Beste allemaal,

Ik ben aangekomen in mijn laatste staat, Georgia. Ik heb nu het idee echt naar de kust te fietsen.

Gisteren hartelijk ontvangen bij mijn hosts Pamela en Graham.

Ze wonen in een mooi huis aan een half verharde weg net buiten Opelika. Graham heeft een mooie moestuin. Voordat we gingen eten was het even een rondje door de tuin maken en we hadden bijna alle ingrediënten bij elkaar voor de spaghetti saus.
Ik moet zeggen dat ik zelden zo lekker heb gegeten, terwijl het een vegetarische saus was.

Vanmorgen gewekt door onweer en regen, maar gelukkig was het droog bij mijn vertrek. Over de route zelf is niet echt veel te vertellen, heuvel op en heuvel af (in totaal 833 meter klimmen) Ik kwam nog langs of eigenlijk door Fort Benning, een enorm militair oefengebied.
Welkom op Fort Benning .........
Ook kwam ik onderweg al van vrachtauto`s gewaaide pinda's tegen. Morgen kom ik door Plains, de woonplaats van Jimmy Carter, oud-president. Ik ben benieuwd of hij nog een stukje met mij opfietst.
Voor de liefhebbers van cijfers: 1651km gefietst in 18 dagen en 6191 meter geklommen,

Greetz,

Gerrit

1 opmerking:

Nienke zei

Pap, ziet er toch allemaal erg goed uit! Heb je ook inspiratie opgedaan om weer te beginnen met een moestuin? Ik ga vanmiddag mijn proefkapsel uitproberen en mijn jurk passen!
Tot snel, xx