Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

maandag 22 oktober 2012

Maandag 22 oktober, Tybee Island, 37 km

Beste allemaal,


Vandaag aan de oceaan gestaan, het echte eindpunt van mijn trip. Het was toch nog 37 km vanuit Savannah.
Mooie tocht door het moeraslandschap over een soort van dijk. Tybee is een mooie plaats maar qua strand ziet het er toch anders uit dan wat wij gewend zijn.



Op de terugweg een paar loopschoenen gekocht, zodat ik morgen en in New York weer het lopen kan oppikken. Morgen naar het oude centrum van Savannah en daarna op woensdag mijn spullen pakken voor mijn vertrek. Ik wordt door Anne mijn host naar het station gebracht.

Ik heb mijn fotoalbum weer aangevuld en zal dat de komende week ook nog steeds blijven doen, maar aangezien ik van Coast to Coast ben geweest, geen verslagen meer in mijn blog,

Groetjes,

Gerrit

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Coast to coast, mooi hoor! Ik kijk er naar uit je hier te zien en ben blij te horen dat je ook nog loopplannen voor in NY hebt :-)

Rens zei

Goed gedaan hoor! Mooie trip geweest en Amerika is heel gastvrij als ik je verhalen zo lees (wist ik al wel een beetje, maar dat is zeker bevestigd!).
Veel plezier nog in NY

Anoniem zei

Je hebt weer een mooie route laten zien en weer een hele prestatie.veel plezier in New York.

groeten van Allart en Annmieke