Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

woensdag 26 september 2012

Ready

Beste allemaal,

Goed aangekomen. Gisteren was het nog wel even in "Houston I had a problem".
Dat kwam door een vertraging op Schiphol, een slimmerik had een deur naar het platform of de vertrekhal opengezet, waardoor de hele security check over moest, dus de helft van de passagiers uit het vliegtuig en iedereen weer door de poortjes; vertraging bij vertrek van ruim 1 uur. Dus te laat in Houston, gelukkig op een vlucht 1,5 later gezet. Het was maar een klein vliegtuigje en ik kon heel goed zien dat mijn bagage in Houston niet ingeladen werd en in Dallas niet uitgeladen. Gelukkig stond mijn tas wel in de aankomsthal in Dallas. Mijn tas was wel met het vliegtuig dat ik had gemist meegegaan.Vandaag mijn fiets en mijn spullen in orde gemaakt, wat inkopen gedaan en een US sim kaart aangeschaft.

Daarna moest ik bij mijn gastgezin natuurlijk pannenkoeken bakken en dat is ook weer gelukt, morgen stap ik dan echt weer op de fiets. Het is hier prachtig weer, volgens mij is het ongeveer 35°C



Groetjes,

Gerrit

1 opmerking:

Anoniem zei

Good luck and enjoy!

Greetz,
Marc en Chantal