Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

woensdag 19 oktober 2011

19-10-2011

Hoi allemaal,

Ik zit nu 25km ten westen van Kürdamir in een leeg wegrestaurant. N: 40-21'18,9'' O: 048-09'06,4''. Ik heb vandaag 150km gefietst en ga vannacht wild kamperen. Het is hier 28 graden.

gr, Gerrit

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,

Ik gok dat je 150 ipv 15km hebt gefietst, als ik zo op de kaart kijk! Heel veel succes vanavond met wildkamperen, het is in ieder geval bij jou veel beter weer als bij ons! Hier is het klam, vochtig en de 12°c voelt ontzettend koud aan! Dit weekend wordt het gelukkig droog... Bovendien zal het nog ongeveer een week goed blijven bij jou, waarna het kwik ruim 10°c zal gaan dalen... maar goed, dan ben je al zo goed als weg! Geniet van je laatste week!

Groeten uit Someren!

Anoniem zei

Hoi,

Wat een verhalen weer. Geniet nog van je laatste week.

groet

Albert

Anoniem zei

Het is iig warm genoeg om buiten te slapen! 150km is dat niet een beetje te veel hooi op de vork? Suc6 met het laatste stuk! We blijven lezen!

Grts Steef & Kelly