Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

dinsdag 12 april 2011

Dinsdag 12 april Endremit - Bergama 113 km

Zo dat was een flink stuk vandaag, maar ik ben er vrij gemakkelijk gekomen. Redelijk vlak (418 m klimmen) en vaak de wind in de rug. Mooi weer, dus eerst maar een even een goed zonnebrandmiddel gekocht, het werd Nivea Childrens Sun Protection factor 50 en dat bevalt een stuk beter dan het spul van Care Plus, ik had het gevoel dat ik me met een hele goedkope aftershave insmeerde, want het brandde op mijn huid meer dan verschrikkelijk. Er zit waarschijnlijk flink wat alcohol in. In de buurt van Ayvalik kwam ik nog langs een zoutwinningsgebied, waar een hele kolonie flamigo`s aan het fourageren was. Een bijzonder gezicht.
Ik zit nu in Bergama en ga morgen naar de Akropolis en blijf dan nog een nacht in de Oddessey Guesthouse. Ik slaap in de torenkamer met uitzicht over de stad.

Groetjes,

Gerrit

NB: De foto´ s staan weer in het album, ik kan nog steeds mijn eigen blog niet lezen, op de een of andere reden wordt hij in Turkije gecensureerd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Gerrit,
We volgen je belevenissen met veel interesse op je blog.
Het klinkt als een reis met veel afwisseling, zowel in temperatuur, landschap
En accomodatie.
Zet 'm op!

Groetjes,
Marc en Chantal