Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

zondag 25 maart 2012

Zondag 25 maart Quemado 80 km

Beste allemaal,

Ik zit nu in Quemado, New Mexico. Heb Arizona verlaten.

Na Springerville  de bergen in, gelukkig geen steile hellingen. Er staat tussen Springerville en Quemado precies één huis, maar daar woont niemand. Wel zie je af en toe een bordje dat aangeeft dat er links- of rechts een ranch is, die liggen dan vaak ver uit het zicht op een paar mijl afstand van de weg.
Nog wel een paar herten gezien en ik dacht even dat ik last van hoogteziekte gekregen gehad toen ik rechts van de weg een paar lama´s zag lopen, gelukkig heb ik de foto`s nog en het zijn toch echt lama`s.

Vandaag op 2328 meter geweest. Quemado is een echte uithoek, waarschijnlijk kom ik nog veel meer van deze plaatsen tegen, maar dan nog kleiner.
Verder was het een bewolkte dag, dat kwam wel goed uit van mijn huidje begint enigzins te vervellen.
Morgen via Pie Town (ben benieuwd) en Datil in de richting van Magdalena. Ik zal ergens tussen Datil en Magdalena gaan kamperen. Ook kom ik morgen langs de Very Large Array Radio Telescope (http://www.vla.nrao.edu/)
Daarna op dinsdag naar Socorro, misschien blijf ik daar een dagje om uit te rusten. Na Socorro wachten mij dan de laatste bergen van deze tocht, daar zit bij Capitan nog wel een flinke steile bij.

Groetjes,

Gerrit

2 opmerkingen:

Nienke zei

Leuke verhalen pap. Lama's die had je denk ik niet verwacht... Fijn dat het weer ook weer een stuk beter is. Geniet ervan en goed insmeren hè!!

xx

albert zei

Hoi Gerrit,

Wat verrassend die lama's. Weer mooie foto's bekeken.
Goede reis verder!

Albert