Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

vrijdag 9 maart 2012

9-3-2012

Hoi allemaal,

Mijn vlucht is goed gegaan, wel flink wat last van een jetlag. Vannacht erg slecht geslapen. De warmshower member heeft mij vanochtend bij de oceaan afgezet, ik ben nu nog aan het fietsen. Ik verwacht vandaag rond de 75-80km te fietsen. Het is erg warm, 31 graden en moet flink klimmen. Ik zit nu in de buurt van Alpine, old highway 80.


Groetjes, Gerrit

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De kop is er af Gerrit! Succes in de States.

Anoniem zei

Groetjes Marc en Chantal

Anoniem zei

Hoi Gerrit, veel plezier met je nieuwe fietsavontuur. Ik ga je volgen. Groet, Wim (vroeger AJO/BOR).

Rens en Anoek zei

Hoi Pap, hoe bevalt het in de States? Zijn de mensen leuk en hoe is de omgeving? Is het klimmen zwaar geweest? We blijven je site volgen. Liefs Anoek en Rens

Anoniem zei

wildkamperen......pas op voor fire ants e.d.

John