Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

zaterdag 1 oktober 2011

1 oktober Sivas - Zara

Om 08.15 vetrokken voor de eerste bergetappe, het viel redelijk mee al was de temperatuur wat laag.

In Zara gestopt na 70 km. Mijn volgende stop wordt Susheri en dat is maar 60 km, maar dan wel flink door de bergen. Ik fiets een beetje van hotel naar hotel, want het is behoorlijk fris, vanmorgen ongeveer 8°.
Daarna richting Giresun, daar naartoe is het nog hoger, gelukkig heb ik daar ook een hotelletjeop het oog.
Ik heb de eigenaar al aan de telefoon gehad, dus hij is open. Dat wordt maandag dan wel 107km flink door de bergen trappen, maar ik heb wel de zekerheid dat ik fatsoenlijk kan overnachten, het weer kan hier behoorlijk wispelturig zijn. Verder heb ik ook geen haast want er zijn een stel nieuwe binnen- en buitenbanden naar Trabzon gestuurd en die zijn er pas eind volgende week.

NB Ook weer een stel foto's in het album gezet.

Groetjes,

Gerrit

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Gerrit,
We wensen je veel succes met deze reis en vonden het super om je weer even via Skype te spreken! Hopelijk houden je banden het nu wat langer en kun je er tot Trabzon tegenaan.
Groetjes,
Marc en Chantal