Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

maandag 26 september 2011

26 september 2011 Klaar voor vertrek !!!

De spullen zijn gepakt, dit keer in een 20" Loekie Prinses doos en een spiksplinternieuwe "Turkentas",
in Turkije niet te koop maar in Tilburg wel.

Ik heb een nachtvlucht naar Kayseri, waar ik op woensdagochtend 28 september om 07.00 LT hoop aan te komen. Op woensdag hoop ik ook nog een stukje te kunnen fietsen, maar laat dat afhangen van mijn fitheid na een nachtje in het vliegtuig.
De rest van de route kun je vinden onder de link Route oktober 2011. Ik hoop minstens elke dag te kunnen melden waar ik verblijf en als ik internetverbinding heb ook wat foto's te kunnen uploaden en de gebeurtenissen wat uitgebreider te kunnen publiceren.

Groet,

Gerrit

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Gerrit,

Veel succes met je nieuwe fiets avontuur. Ik ga je volgen.

AJO/BOR

Anoniem zei

Mijn eerste fiets was ook een Loekie, maar die was kleiner en had aan het achterwiel nog twee extra zijwieltjes. Ik ga ervan uit dat jij die extra wieltjes niet nodig zal hebben. We hebben op je reis zitten wachten, Gerrit. Veel succes en plezier.

AJO/BAD

Unknown zei

Ha, waar heb je je tas gekocht?