Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

maandag 16 augustus 2010

Dag 4 maandag 16-08 Cserkesölö – Gyula

Hoi allemaal,

Vandaag 115km gefietst, ik zit nu op een camping in Gyula, vlak bij de Roemeense grens. Het is nog steeds erg droog en erg warm 37graden.

Na Szarvas bleek de weg naar Mezöbereny droevig slecht te zijn. Soms zijn witte wegen op de kaart prima, meestal staat er dan een bord bij dat de weg is aangelegd met geld van de EU. De EU is behoorlijk populair in Hongarije, vanaf allle openbare gebouwen ook de scholen wappert naast de Hongaarse ook de EU vlag.

In Békés op zoek gegaan naar een camping, maar de camping was zo droevig slecht dat ik maar verder ben gereden over het pad langs een kanaal richting Gyula (ik zou trouwens de enige gast zijn op de camping)

In het centrum van Gyula een camping gevonden. Ik vond dat ik nu wel een pilsje had verdiend, toen ik er aan begon barstte een onweersbui los. Ik kon er dus niet al te lang van genieten, want mijn wasje hing nog buiten op de camping.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gerrit, Goed bezig man. Groeten en succes vanuit de toren.

John

Anoniem zei

gerrit, net je telefoontje gehad en gehoord dat je kilometerteller stuk is, dat is wel balen zeg! Morgen de bergen in, zet hem op!
Lekker genieten he? x Annemieke