Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

zaterdag 8 oktober 2011

8 oktober Batumi, Georgie

Beste allemaal,

Even een kort berichtje uit Batumi. Ik zit in een internetcafe, waar ik mijn usb stick niet kan gebruiken. Georgie en Batumi zijn anders. Het schrift alleen al en het verkeer helemaal.
Ik slaap in een klein hotel in wijk met flats waar het overduidelijk wasdag is, dwars over straat hangt zelfs de was. Douchen is ook anders, toen ik de kraan open zette kreeg ik een electrische schok,dus douchen is hier ook spannend, verder lopen er overal koeien over straat, het lijkt India wel. De mensen zijn wel vriendelijk, maar wel echte oostblokkers,
Ik hoop dat ik een volgende keer foto s kan bijplaatsen, dus hier laat ik het even bij,

Groeten,

Gerrit

4 opmerkingen:

Rens zei

Zit je al weer in Georgie, dat gaat snel! Lijkt me wel raar om te zien dat de mensen en cultuur ook meteen anders zijn. 150km dat is trouwens wel een end (zo'n beetje Goirle - 't Harde). Veel plezier weer verder en ik ben benieuwd naar de nieuwe foto's!
Groetjes Rens en Anoek

Anoniem zei

hoi
Wat goed om te lezen elke keer!
Je beleeft erg veel, hartstikke leuk! Fijn dat je steeds een slaapplek kunt vinden.
Lekker genieten hoor!
Dikke kus A

Anoniem zei

Hoi Opa,

Wat een afstand! Ik ben druk aan het oefenen met fietsbewegingen om een keertje een stukje met jou mee te kunnen fietsen...

groetjes Lars

Anoniem zei

Niet te snel fietsen he... straks loop je voor op schema!

Rens vind het raar dat de mensen en cultuur meteen zo anders zijn, maar dan moet rens maar even 10 km naar het zuiden fietsen dan passeert hij de grens bij Belgie, daar zijn de mensen en de cultuur ook meteen anders :-)

Toytoytoy en we horen wel weer van je!

Grts Steef en Kelly