Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

maandag 10 oktober 2011

10 oktober Update Batumi – Chokatauri - Kutaisi

Beste allemaal,

Twee dagen gefietst, afgelopen nacht “wild” gekampeerd. Ik ben nu in Kutaisi in Giurgio´s homestay. Een plaats waar veel gasten die mbv de Lonely Planetgids reizen, dus ik tref hier ook weer de Australiërs van Trabzon. Morgen gaan we met zijn vijfen naar de Gelati kathedraal.

Mijn reis hier naartoe was zeker niet vlak, ik heb heel wat geklommen, wel langs een prachtige route. Ik hoop dat de foto´s genoeg vertellen. Ik heb er flink wat geupload.

Je komt trouwens de fraaiste plaatsen tegen, een flink dorp Ozergeti, is in Sovjet tijd klaarblijkelijk als provinciestad aangesteld, maar daar zijn nu alleen nog maar de betonkolossen van over. Ik kon een bed krijgen voor €8,- maar dat heb ik maar niet gedaan.
Ik zou de enige gast zijn, geen water en geen personeel, de electiciteit moets nog wel even ingeschakeld worden….. Wel zeker 100 kamers. Even wat drinken bij een stel boeren die pauze hebben is ook al gevaarlijk. Ze hebben alleen wijn en sterke drank bij zich, maar vriendelijk zijn ze wel. Ik blijf hier twee dagen, daarna zal ik waarschijnlijk weer gaan kamperen.

Alle foto's staan in het album.






Groetjes,



Gerrit

1 opmerking:

Anoniem zei

Wederom ontzettend gaaf, Gerrit Bedankt voor je verhalen.
John