Mijn blog



Na mijn pensionering probeer ik 2x per jaar een aantal weken op fietsreis te gaan. Dit bevalt me uitstekend. Bezochte landen tot nu toe.
Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Turkije, Georgië en Azerbaijan.
Azië: Iran, Pakistan, Kazachstan, Kirgizië, Uzbekistan, Tadjikistan, India, Nepal, Bangladesh, Myanmar, Thailand, Laos en Vietnam.
Afrika: Marokko, Gambia,en Senegal.
Verenigde Staten (Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama en Georgia)

In dit blog vindt je de verslagen van mijn fietstrips, zoals in alle blogs, het laatste verslag bovenaan het oudste onderaan.

In de rechterkolom: De routes en de links naar mijn fotoalbum




Routes 2020

dinsdag 3 mei 2011

Dinsdag 3 mei Göreme - Kayseri 75km

Beste allemaal,

08.00 Göreme
 Vandaag de laatste 70 km gefietst. Fietsen is toch leuker dan in een toeristische centrum te zitten,
hoe mooi het er ook is.

mijn laatste beproeving?

Om 13.00 was ik in Kayseri, en vond gelukkig snel een hotelletje. Daarna de stad in gegaan want mijn ritssluiting van mijn "Turkentas" is kapot gegaan,dat is een grote geruitte
plastic tas met rits, die ik in Tilburg in een Turkse winkel heb gekocht. Ik dacht ik koop wel even een nieuwe, maar nergens in Turkije verkopen ze "turkentassen", nu heb ik voor €6,- een steviger exemplaar.
Nog even naar de kapper geweest (€3,50). Morgen om 04.00 op, want ik moet op het vliegveld mijn fiets nog inpakken en mijn spullen ompakken in mijn nieuwe turkentas.
Hierbij nog wat foto's, voor mij was het een prachtige tocht ik kijk al weer uit naar het voortzetten van mijn tocht, dat klinkt heel wat anders dan vorig jaar, Turkije is een prima fietsland.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Gerrit,

Proficiat met het behalen van deze eindstreep van deze tocht naar en door Turkije, knap gedaan! Ik heb met plezier je blog gevolgd en de mooie foto's bekeken, je hebt weer een hoop gezien. Het is goed om te lezen dat deze tocht je meer plezier heeft gebracht dan het laatste stuk van je vorige reis door Bulgarije. Ik ben nu al benieuwd wat je volgende reisdoel gaat zijn.

Groeten Wim (AJO/BOR)

Anoniem zei

Hoi Gerrit,
Marc en ik hebben je blog weer regelmatig gelezen; echt heel erg leuk om je belevenissen te lezen en de foto's te zien. Nu weer terug naar het mooie Goirle en nagenieten van je mooie reis. En natuurlijk voorbereiden voor de volgende route! Doe iedereen thuis de groetjes van ons!
Goede thuisreis en tot mails,
Chantal en Marc

Anoniem zei

Welkom Thuis,
Zal weer flink aanpassen worden, voor allemaal